Skønhed kommer ikke kun fra de dyre produkter

Skrevet d. 9. september 2015


Mange tror at kun de helt dyre produkter har en god effekt på huden.

Det er delvist korrekt og delvist forkert. Det skal forstås på den måde, at ofte er de dyre produkter de bedste, da de indeholder ingredienser som er gode og koster kassen.
Dog er de færreste villige til at betale de høje priser, så derfor laver man en billigere version som ikke indeholder alle de helt gode ingredienser, men har en bedre pris.

Og.. så har vi de små firmaer som selv får deres gode produkter fremstillet i udlandet, og som ikke har et brand du skal betale 50% ekstra for.

Her hjemme i Danmark har vi flere luksusmærker med dyr branding. De fleste af disse mærker, f.eks. Ole Henriksen, Rudolph Care osv. bruger mange penge på branding, og det beløb kan kun betales af en, nemlig dig der køber produktet. Dog er nogle af deres produkter alligevel pengene værd.

Der findes også flere mindre danske virksomheder som selv får udviklet produkter i udlandet, en af dem er Naturlig Smuk som ligger på Frederiksberg i København. De har lavet deres egen serie med økologiske hudplejeprodukter. Jeg kan blandt andet nævne deres Body Butter og Vitamin Booster Serum som begge fås til en absolut god pris, når man tænker på den høje kvalitet i produktet.

Tro ikke på alt hvad du ser i TV-reklamerne

Faktisk skal man generelt være lidt på tæerne når man kigger på hudpleje og skønhedsprodukter. Mange af de selvudnævnte konger på markedet, er faktisk ikke så gode som de gerne vil fremstå. Se f.eks. denne test fra Politiken, hvor størstedelen af de store mærker dumper i kemikalie test.

Så læs, tænk og spørg før du bruger alle dine sparepenge på skønhedsprodukter!


Personlig-pleje.dk ©